Termeni si conditii

Vǎ mulţumim pentru accesarea site-ului  www.teco-panel.ro.

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor Conditii Generale de Vanzare in totalitate. Prestatiile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimţǎmântul pǎrinţilor de a utiliza site-ul www.teco-panel.ro.

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.teco-panel.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

2. Schimbarea termenilor și condițiilor
S.C. TERMO CONFORT S.R.L. își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

S.C. TERMO CONFORT S.R.L. își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

3. Drepturi de autor
Conținutul site-ului www.teco-panel.ro  (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informații) este proprietatea S.C. TERMO CONFORT S.R.L și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul S.C. TERMO CONFORT S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Confidențialitate
Datele personale ale fiecărui client sunt confidențiale și vor fi folosite de către S.C. TERMO CONFORT S.R.L numai în scopul declarat al acestui site. Societatea noastră se obligă să nu furnizeze aceste date unei terțe persoane.
S.C. TERMO CONFORT S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru.

5. Corectarea informațiilor eronate
S.C. TERMO CONFORT S.R.L nu își asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor fără a anunța în prealabil.

6. Comanda 

Plata se face prin virament bancar, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente curierului rapid, (contravaloarea transportului, asigurării coletului și returul banilor), indiferent de zona de expeditie.

Produsele de pe acest site sunt oferite în limita disponibilității stocului. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorata din motive întemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greșeli de tipărire etc.).  În aceste cazuri restituim suma plătită. În aceste cazuri S.C. TERMO CONFORT S.R.L va anunța clientul despre problemele apărute . Valoarea maximă a obligațiilor S.C. TERMO CONFORT S.R.L față de clienții săi, în cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, reprezintă valoarea sumelor primite de la clienți.

8. Livrarea
SE FACE PRIN CURIER SAU RIDICARE DIN REPREZENTANTA  – STABILIREA MODALITĂȚII DE LIVRARE SE FACE FIE PRIN ALEGEREA MODALITĂȚII DE LIVRAE ÎN MOMENTUL COMENZII , FIE CÂND VEȚI FI CONTACTAȚI PENTRU CONFIRMAREA COMENZII


9. "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b) actualizată și modifictă conform cu directivele Uniunii Europene referitoare la comerţul electronic

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDERE !!!