Despre noi

Fructificand experienta de peste 10 ani a unei echipe profesioniste si parteneriatului cu producatori de prestigiu.

TECO PANEL a fost creata pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de sisteme performante, eficiente din punct de vedere al pretului de achizitie si al costului exploatarii.

PREOCUPARE

Compania se preocupa in mod continuu de achizitionarea celor mai moderne produse, cea mai recenta realizare fiind PANELUL DIN ALUMINIU + RENOLIT, un produs care completeaza usa de exterior din PVC.

TECO PANEL are ca domeniu principal de activitate importul, executia si distibutia de panouri ornamentale de aluminiu si pvc pentru usi de intrare sau de interior. Am reusit sa formam un colectiv foarte bine instruit si capabil sa faca fata oricarei provocari.

Gama principala de produse este reprezentata de panouri ornamentale din Aluminiu in peste 300 de modele.

Aceste modele sunt asamblate la comanda in functie de alegerea clientului, si de destinatia acestora. De aceea, putem realiza panouri cu dimensiuni de 450x2100mm, 900x2100mm sau 1000x2250mm la cerere,  culori deosebite, imitatii de lemn vopsite sau infoliate, putem livra o gama de accesorii suplimentare (manere, vizoare, cutii postale) pentru a ridica gradul de confort in manevrarea usilor de catre client.

Pentru toata gama de paneluri se pot realiza grosimi de la 15mm pana la 90 mm, iar grosimea tablei poate fi de 0.6mm, 1.2mm, 2mm sau 3mm. Dimensiunea standard este de 900mmx2100mm cu grosime de 20mm sau 24mm si tabla/pvc de 1mm.  

Avantajul acestor paneluri este stabilitatea in timp, rezistenta la diferente mari de temperatura-vara/iarna fara a-si schimba forma sau structura .Panourile infoliate Renolit avand folia identica cu usile din PVC pot fi folosite cu succes de producatorii de tamplarie PVC si ALUMINIU.

Stocurile de care dispunem sunt suficiente si flexibile iar asigurarea continuitatii livrarilor se face fara probleme pentru ca noi lucram direct cu producatorii de paneluri din Grecia.

Toate panelurile produse sunt certificate de catre prestigiosul institut ROSENHEIM din Germania.

Panelurile noastre sunt din tabla de aluminiu si polistiren extrudat la interior, vopsite in camp electrostatic in toata gama de culori RAL, imitatie lemn, sau infoliate  cu folie RENOLIT ce le confera textura identica cu cea a profilelor din PVC.

 Datorita tehnologiei folosite,  panelurile  nu sufera deformari mecanice datorate expunerii la intemperii, nu se indoaie, nu se exfoliaza, dezlipesc si nici nu crapa, nefiind necesara folosirea altor materiale in componenta lor (OSB, TABLA DIN OTEL, MDF, etc), care nu rezolva, ci dimpotriva agraveaza problemele mentionate anterior. Garantia oferita de producatori este de peste 25 ani.