Informatii despre livrare

În Sighetu Marmaţiei și împrejurimi , livrarea este gratuită, sau o puteti ridica de la sediul nostru de pe strada Avram Iancu nr. 44, Sighetu Marmaţiei.

Pe teritoriul României livrarea se face prin CURIER.
Daca alegeti acest mod costul expedierii comenzii este de 18 EURO (taxa fixa oriunde pe teritoriul României). Taxa de livrare va fi inclusain factura proforma emisa in momentul plasarii comenzii.

ATENŢIE! Comanda va fi expediata dupa aproximativ 10 zile de la data confirmarii efectuarii plații.

Veţi fi anunţat în momentul procesǎrii comenzii.

Dacă, indiferent de motiv, doriți să returnați produsele comandate atunci, conform Legii Comertului Electronic, (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b) actualizată și modifictă conform cu directivele Uniunii Europene referitoare la comerțul electronic) o puteţi face în termen de 10 zile de la data preluării pachetului. Înainte vă rugăm să ne contactați pe adresa office@teco-panel.ro .

Contravaloarea comenzii o primiti în în câteva zile din momentul recepționării de către noi a produselor returnate. Din sumă scădem cheltuielile de transport exceptând cazurile în care din vina noastra s-a efectuat o livrare greșită.

Important! Produsele trebuiesc returnate în starea originală. În caz contrar ne rezervăm dreptul să refuzăm achitarea contravalorii produselor returnate.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDERE!